Hej, przetrwamy ten marzec w oczekiwaniu na wiosnę, to już za chwilę! A dopóki za oknem taka zimnica, dobrze podarować sobie i swojemu ciału trochę przyjemności – kakao, rooibos z miodem, budyń waniliowy i masaże <3

Kalendarz w wersji PDF do pobrania -> tutaj <-

autorka kalendarza: Magda Komar (27) – tworzy kuchnię zdrową, naturalną, sięgającą korzeni z ziemi i ducha. Ubóstwia dania zrobione samemu, które dają radość nie tylko z jedzenia, ale też satysfakcję z naszego działania. Miesza smaki, aby przeżyć nowe doznania. Liczy na więcej niż monotonne klasyki; dania które wywołują uśmiech na twarzy lub gęsią skórkę. Z zawodu architekt, z zamiłowania szefowa kuchni, food stylistka, graficzka. Po godzinach organizuje miejskie akcje, restauracje, kocha street food i tylko czasem lubi siedzieć z herbatą pod kocem. Sweet Grass